9,80 €

Creative-Cables ponuja izbor dodatkov, zasnovanih za izdelavo vaše SI! 5V prenosne svetilke. Med njimi so AttaccaSI!, kovinska podložka in kovinska podlaga za ravne površine.

Kako pritrditi prenosno svetilko SI! na steno?

Kovinska podložka AttaccaSI! je dodatek za prenosno svetilko SI!, ki je posebej zasnovan za pritrditev in varno pritrditev držala svetilke SI! na katero koli vrsto podpore, zagotavljanje stabilnosti in varnosti. Opečne stene, mavčne plošče ali lesene konstrukcije, katera koli neželezna površina je popolna kot podlaga za pritrditev s vijakom ali preprostim čepom, nato pa pritrditev svetilke 5V nanjo. Izdelana iz kakovostne kovine, ima podložka AttaccaSI! čelno vgrajeno luknjo, ki je poravnana s površino in preprečuje, da bi se vijak izbočil. Dodaten detajl, ki doda več oblikovanja in stabilnosti svetilki.

Ali obstaja podlaga za prenosno svetilko SI!?

Med dodatki za prenosno svetilko SI! je tudi kovinska podlaga za ravne površine, zasnovana za postavitev držal svetilk SI! na katero koli površino, kot so mize, pisalne mize ali police. Kot vsi izdelki v sistemu SI!, je tudi ta podlaga izdelana iz visokokakovostne kovine v več barvah in ponuja čisto in elegantno oblikovanje, ki se popolnoma prilega kateremu koli okolju. Poleg tega zaradi možnosti pritrditve držal svetilk v navpičnem ali poševnem položaju ta podlaga zagotavlja veliko stabilnost in še bolj oseben slog za prenosno svetilko.

Kakšne so prednosti dodatkov za prenosno svetilko SI!?

Obe podložki sta enostavni za uporabo in zagotavljata veliko stabilnost in varnost vaši svetilki. Poleg tega so podlage na voljo v različnih finiših, kar vam omogoča, da najdete popoln izdelek za vašo svetilko SI!, ki jo lahko dodatno prilagodite z široko izbiro žarnic 5V, ki so na voljo na naši spletni strani.

Povzeto, če iščete dodatke visoke kakovosti za svoje svetilke, sta podložka AttaccaSI! in kovinska podlaga za ravne površine dve rešitvi, ki smo ju zasnovali, da bi vaši svetilki zagotovili še več funkcionalnosti in prilagodljivosti. S svojim elegantnim oblikovanjem in visokokakovostno konstrukcijo iz kovine ti izdelki popolnoma dopolnjujejo svetilko SI!.

Filter (2 products)
Filters

Cena

0,00 € - 15,00 €

Hlavná farba

Materiál

Prihlásiť sa

Vaša košarica

V vašem košarici ni več artiklov.